Savnede tvillinger var på ferje til Korsika

Politiet kan begrense søket etter vitneobservasjoner.

SAVNET:  Tvillingene Alessia og Livia er etterlyst av Interpol etter at de forsvant fra hjembyen i Sveits. Foto: AP Photo
SAVNET: Tvillingene Alessia og Livia er etterlyst av Interpol etter at de forsvant fra hjembyen i Sveits. Foto: AP PhotoVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): De seks år gamle tvillingene Alessia og Livia, som har vært savnet i 11 dager ble av flere vitner sett på en ferje på vei til Korsika.

De var da sammen med faren, som nå er død. Det opplyser påtaleadvokat Jacques Dallest på en pressekonferanse i Marseille i Frankrike i dag, ifølge Times live.

Politiet i tre land leter etter jentene som er antatt bortørt fra hjembyen St. Sulpice i Sveits av sin far. Torsdag kveld ble faren funnet død i den søritalienske byen Cerignola. 

Politiet har visst at faren var om bord på ferjen til Korsika, men de har fram til nå ikke vært sikre på om jentene var sammen med ham.
Vitneobservasjonene er viktige fordi de kan hjelpe politiet med å begrense søket.

Tre vitner skal ha sett dem ferja. En kvinne forteller at hun så dem på lekerommet på båten.

PRESSEKONFERANSE:  Jacques Dallest i påtalemyndigheten i Marseille sier de seks år gamle sveitsiske tvillingene som forsvant i forrige uke, er blitt observert på ei ferje til Korsika sammen med sin far. Faren tok sitt eget liv torsdag i forrige uke. Foto: Scanpix / Reuters.
PRESSEKONFERANSE: Jacques Dallest i påtalemyndigheten i Marseille sier de seks år gamle sveitsiske tvillingene som forsvant i forrige uke, er blitt observert på ei ferje til Korsika sammen med sin far. Faren tok sitt eget liv torsdag i forrige uke. Foto: Scanpix / Reuters. Vis mer

Etter at ferja kom i land i Korsika, forsvinner alle spor, sier Dallest til AFP.

Et vitne, en eldre mann, har sett to barn gå av ferja i Propriano med en voksen, men vitne kan ikke si sikkert om dette var jentene.

Tvillingenes foreldre hadde delt omsorg for barna. I går mottok moren åtte konvolutter med tilsammen 5000 europ. Konvoluttene var poststemplet i Cerignola, der faren ble funnet død.

- Denne utviklingen gjør oss veldig urolig, sier broren hennes Valerio Lucidi.