Savnede Veronica (22) er med i stimerkingsprosjekt, politiet skal lete etter henne på fjelltopp

Er interessert i geologi og steinarter, ifølge politiet.

OMFATTENDE LETING: Politiet har fått ny informasjon om hvor Veronica Heggheim Stegegjerdet (22) kan ha beveget seg. Gamle turstier i omrpdet skal saumfares.
Foto: Alf Vidar Snæland / NTB scanpix
OMFATTENDE LETING: Politiet har fått ny informasjon om hvor Veronica Heggheim Stegegjerdet (22) kan ha beveget seg. Gamle turstier i omrpdet skal saumfares. Foto: Alf Vidar Snæland / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SOGNDAL/OSLO (Dagbladet): 22 år gamle Veronica Heggheim Stegegjerdet har vært savnet siden 28. oktober.

Hun ble sist sett lørdag 25. oktober. Siste sikre observasjon av kvinnen kommer fra en person som har forklart at han kjørte henne hjem i bil om formiddagen lørdagen.

Der slutter også sporene etter 22-åringen.

Politiet har få elektroniske spor å gå etter. Kvinnens telefon og andre eiendeler lå igjen hjemme da hun forsvant. Også kvinnens katt og hund ble funnet hjemme hos henne. Kripos går gjennom kvinnens telefon og datamaskin i leting etter det som kan være ledetråder til hvem hun eventuelt har hatt kontakt med, eventuelle planer hun har hatt eller annet som kan gi politiet en idé om hva som har skjedd.

Politiet har nå fått ny informasjon i saken og utvider leteaksjonen ytterligere.

- I går ble vi gjort kjent med fra vitner at hun er med i et lokalt stimerkingsprosjekt som kalles «S1». Savnede er interessert i geologi og steinarter og engasjerer seg i dette prosjektet, sier regionlensmann Asle Karoliussen til Dagbladet.

«S1» står for «Sognefjellsvei 1» og består av gamle stier som skal merkes opp. Politiet har bedt om bistand fra politihelikopteret fra Oslo til å bidra i søkene langs stiene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer