Dobbeltdrapet i Lørenskog

- Savner dere så enormt mye

De drepte barnas far med gråtkvalt sluttinnlegg i retten.

LYS, BLOMSTER OG BAMSER: Folk la ned lys, blomster og bamser utenfor den tiltalte morens hjem etter at sønnene hennes ble funnet drept i leiligheten 19. juli i fjor. Foto: Annika Byrde / NTB
LYS, BLOMSTER OG BAMSER: Folk la ned lys, blomster og bamser utenfor den tiltalte morens hjem etter at sønnene hennes ble funnet drept i leiligheten 19. juli i fjor. Foto: Annika Byrde / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Helt på slutten av rettssaken mot kvinnen som er tiltalt for å ha drept sine barn på 1 og 7 år, får hennes eksmann og barnas far holde et innlegg.

- Kjære Mikael og Gabriel. Mine to vakre engler. Det går ikke en dag uten at jeg tenker på dere. Jeg elsker dere og savner dere så enormt mye. Samtidig lever jeg i troen på at dere er på et godt sted, og at dere to har hverandre, sier mannen i 30-åra, og bryter sammen i gråt.

- Vi avsluttet alltid kvelden med å si «God natt, glad i deg, vi ses i morgen». Men det blir dessverre ikke noe i morgen, og det er det som gjør det så uholdbart og ufattelig vondt, inntil den dagen vi møtes igjen, sier faren, svært gråtkvalt.

19. juli, da sønnene ble funnet døde, ble han selv pågrepet og siktet for drapene - men ble sjekket ut av saken samme dag, etter at overveldende bevis mot ekskona ble avdekket i leiligheten hennes.

- To overlagte drap

Aktor Ane Evang la under sin prosedyre ned påstand om lovens strengeste straff - 21 års fengsel - for kvinnen. Statadvokaten mener hun har begått to godt planlagte drap.

- Det er snakk om to små barn som på brutalt vis er fratatt muligheten til å vokse opp, av sin egen mor, sier hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer