TRENGER EN EIER: Den lille kattungen har vært på politistasjonen i Narvik siden torsdag og trenger en eier. Den er veldig kosete og maler hver gang den tas ut av buret. Foto: Rita Søberg / Politiet i Narvik
TRENGER EN EIER: Den lille kattungen har vært på politistasjonen i Narvik siden torsdag og trenger en eier. Den er veldig kosete og maler hver gang den tas ut av buret. Foto: Rita Søberg / Politiet i NarvikVis mer

Savner du dette søte, lille nøstet?

Den lille kattungen må avlives hvis ingen vil ha den.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Da politiet i Narvik torsdag fant en liten kattunge alene i Ballangen valgte de å ta med seg den lille krabaten til påolitistasjonen.

Nå håper de eieren vil meldte seg , eller at noen andre har lyst å ta vare på kattungen, ellers blir de nødt til å avlive den.

- Hun er hos oss i et kattebur og har fått både mat og omsorg, forteller Rita Søberg, politibetjent ved Narvik politistasjon til Dagbladet.

Liten og tynn Kattungen er liten og tynn, og politiet tror ikke den er mer enn seks uker gammel, skriver avisa Fremover.

Søberg forteller at den lille kattungen er veldig kosete og tydelig er vant til å ha mennesker rundt seg.

- Den begynner å male med en gang vi tar den ut av buret. Derfor tror vi at det har en eier, sier hun.

Kan ikke ta vare på den Hun forteller at de ikke har satt noen absolutt frist for når noen må melde seg, men at kattungen desverre må avlives hvis ingen vil ha den.

- Vi har hatt kattungen sammen med oss på vakta, men den kan ikke bli her på politistasjonen, sier Torgeir Harlund, politibetjent ved Narvik politistasjon til Fremover.

Han forteller at kattungen blir kjørt til avlivning hos veterinæren i begynnelsen av neste uke hvis ingen melder seg.

Hvis du er eier av kattungen eller har lyst til å blir det, kan du ta kontakt med politiet på 02800 og be om å få snakke med politivakta i Narvik.