- Savner lønnsinnberetning av 2,7 mill. fra Frp

Oslo Ligningskontor har gått stortingsgruppen etter i sømmene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Oslo ligningskontor savner lønnsinnberetning av 2,7 millioner kroner fra Frps stortingsgruppe, går det fram av en pressemelding fra partiet som NTB har mottatt.

Dersom samtlige merknader til Oslo ligningskontor blir stående vil stortingsgruppen bli skyldig om lag «700.000» i tilleggs- og straffeskatt for perioden 1995-2005 står det videre. 

Les om Frps hemmelige reisekonto.

Det er uklart om det dreier seg om 70.000 kroner eller 700.000 kroner, og Frp ville fredag ettermiddag ikke kommentere dette.

– Det er regnet ut ifra at det i løpet av tiårsperioden har vært manglende lønnsinnberetning av 2,7 millioner kroner. Av disse 2,7 millionene mener Oslo ligningskontor at 1,1 burde vært innberettet, mens 1,6 må vurderes om skulle vært innberettet, heter det videre.

Ifølge Frp vil stortingsgruppens svar på rapporten fra Oslo Ligningskontor være med å avgjøre nøyaktig hvor stort beløp det skal betales tilleggs- og straffeskatt av. Svarfristen er satt til 20. september.

Forholdene Oslo Ligningskontor har påpekt knytter seg i hovedsak til stortingsgruppens studietur til Kirkenes, transport av stortingsrepresentanters ektefeller til ulike tilstelninger og manglende innberetning av mobilutgifter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer