Jens Stoltenbergs dramatiske år

Savner samtalene med Thorvald: - Jeg trodde lenge at jeg gjorde det for hans skyld

Han savner de daglige telefonsamtalene fra Thorvald. Nå tar Jens Stoltenberg med seg budskapet fra faren i den krevende jobben som NATOs generalsekretær: Viktigheten av dialog og kompromiss.

KREVENDE ÅR: Jens Stoltenberg har bak seg et krevende år som NATOs generalsekretær. Rett etter et dramatisk NATO-toppmøte døde hans far Thorvald Stoltenberg. Kort tid etter døde svogeren Mentz Schulerud og vennen og Ap-politikeren Hans Kristian Amundsen. Her er Stoltenberg under et besøk i Napoli tidligere i høst. Foto: Bjørn Langsem
KREVENDE ÅR: Jens Stoltenberg har bak seg et krevende år som NATOs generalsekretær. Rett etter et dramatisk NATO-toppmøte døde hans far Thorvald Stoltenberg. Kort tid etter døde svogeren Mentz Schulerud og vennen og Ap-politikeren Hans Kristian Amundsen. Her er Stoltenberg under et besøk i Napoli tidligere i høst. Foto: Bjørn Langsem Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ROMA/NAPOLI/BRÜSSEL (Dagbladet): - Jeg snakket med Thorvald stort sett hver dag. Ofte var det korte samtaler om vær og vind. Andre ganger var det lange samtaler om politikk og alvorlige forhold. Jeg trodde lenge at jeg gjorde det for hans skyld, men jeg skjønner nå at jeg også gjorde det for min egen skyld. Jeg var veldig glad i de samtalene, sier Jens Stoltenberg til Dagbladet.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer