Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Savnet 12-åring fryktes druknet

Dykkere søker nå etter gutten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En 12 år gammel gutt er savnet ved Sarpsborg. Dykkere og et Sea King helikopter søkte hele torsdag kveld på stedet, like ved Eide kro.

Ved åttetida i morges gjenopptok dykkere søket etter gutten, opplyser politiet i Østfold.

Storstilt leteaksjon

- Vi har funnet jakken hans ved vannbredden, men har ikke sett noe til ham. Dykkere leter etter ham og luftambulansen er på vei, sa operasjonsleder Rune Aeneberg i Østfold politidistrikt, til Dagbladet.no torsdag kveld.

20-25 redningsmenn har deltatt i søket,  i tillegg til flere sivile. Vannet som har blitt gjennomsøkt er forholdsvis grunt. Dykkerne har stått med vann til livet. En manngard gikk fra den ene enden av vannet og over til den andre siden.

Funnet klærne

Området, Kileviken, er ikke noe badested. Det er en myr som går ned mot vannet, som er svært grumsete.

Politiet på stedet sa til Dagbladet.no torsdag kveld at gutten gikk ned for å bade ved halv fem tiden i ettermiddag. Moren og søsteren dro til byen en tur og da de kom tilbake halv ni, var han borte.

STOR REDNINGSAKSJON: Politi, helikopter, dykker og sivile leter etter den 12 år gamle gutten. Foto: John T. Pedersen
STOR REDNINGSAKSJON: Politi, helikopter, dykker og sivile leter etter den 12 år gamle gutten. Foto: John T. Pedersen Vis mer

De gikk ned til vannet og fant sykkelen hans, klærne og en pose med to håndklær. Guttens badebukse ble funnet ved vannkanten.

Ifølge politiet skal gutten være dårlig til å svømme.

Savnet 12-åring fryktes druknet
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling