Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Savnet 14-åring funnet død på fjellhylle

Møtte ikke på skolen i Alta i går.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon


(Dagbladet.no): En savnet 14 år gammel gutt i Alta ble i morges funnet død på Komsafjellet i utkanten av sentrum. Gutten lå død på en fjellhylle.

Han møtte ikke opp på skolen, og ble meldt savnet på ettermiddagen etter at sykkelen og skolesekken ble funnet ved Komsa.

- Gutten ble funnet på fjellhylla klokka 04.46. Vi vet foreløpig ikke hva som har skjedd, sier operasjonsleder Jarle Martinsen  i Vestfinnmark politidistrikt til NRK Dagsnytt.

Han ble funnet på nordøstsiden av fjellet med et varmesøkende kamera i et Sea King-helikopter, skriver Altapostens nettutgave.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling