Savnet 14-åring funnet i god behold

Savnet fra utenfor Molde siden i går.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den 14 år gamle gutten som har vært savnet utenfor Molde siden søndag ettermiddag, er funnet i god behold, opplyser politiet.

- Han ble funnet av mannskaper i terrenget i leteområdet litt øst for Kleive, sier pressekontakt Janne Marthe Viddal i Nordmøre og Romsdal politidistrikt til NTB.

Mannskaper fra både politiet, Røde Kors, Norsk Folkehjelp og Norske Redningshunder har deltatt i letingen etter gutten. Et Sea King-helikopter har også bidratt i søket.

Ingen hadde sett 14-åringen etter at han forlot hjemmet sitt i tettstedet Kleive ved 18-tiden søndag kveld. Familien meldte ham savnet klokken 23.30, og politiet begynte å lete etter ham sammen med familiemedlemmer ved 1-tiden natt til mandag. Halvannen time senere ble Røde Kors og andre hjelpeorganisasjoner satt inn i letingen.

Mandag morgen ble letingen trappet opp. På det meste lette 36 personer etter ham i terrenget rundt Kleive, et lite tettsted som ligger innerst i Fannefjorden, om lag 25 kilometer øst for Molde by.

- Det er ennå litt tidlig å si noe om omstendighetene, men han er funnet i god behold og tatt med til legevakt for sjekk. Han blir tatt vare på av sine foreldre, sier Viddal.

(NTB)