Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Savnet 21-åring funnet omkommet

Skulle teste motorcross på Nannestad.

Foto: DANIEL DALE LAABAK
Foto: DANIEL DALE LAABAK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En 21 år gammel mann ble i kveld meldt savnet da han ikke kom tilbake etter å ha testet en motorcross på Nannestad.

Mannen ble meldt savnet like før 2030 i kveld, skriver rb.no

Politiet har lett etter mannen og like etter klokka 2330 ble han funnet omkommet.

- Vi har søkt og han er funnet. Han kjørte av veien og omkom, sier operasjonsleder Terje Vamsæter i Romerike politidistrikt til Dagbladet.

Både helikopter og letemannskaper var ute for å lete etter 21-åringen. Ifølge operasjonsleder ble han funnet et lite stykke unna stedet han kjørte fra. De pårørende er på stedet.

- Han var på besøk hos noen bekjente i Nannestad, og skulle bare prøve den uregistrerte motocrosser en tur i nærområdet. Men han har ikke kommet tilbake, sier operasjonsleder til rb.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling