Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Savnet 22-åring funnet død i elva

Forsvant etter en fest i Våler lørdag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mandag ble 22-åringen som var savnet etter en fest i Våler i Hedmark lørdag, funnet død i elva Kynna, opplyser politiet.

De tror ikke det ligger noe kriminelt bak dødsfallet.

Mannen, en polsk 22-åring, skal ha hoppet fra Kynnbrua i nærheten av en festplass i Våler ved 1-tida natt til søndag.

Mandag formiddag ble en død person funnet i elva av dykkere.

- Han ble funnet noen meter nedenfor der han skal ha hoppet uti, så selv om han ikke er formelt identifisert regner vi det som sikkert at det er rette vedkommende. Han er nå sendt til Rettsmedisinsk institutt for obduksjon, sier fungerende Våler-lensmann Arne Sigstad til NTB.

Vitner har forklart til politiet at de så 22-åringen involvert i bråk og slåsskamp i forkant av hendelsen.

- Det var mange til stede på festplassen, og noen av dem skal også ha sett ham hoppe. Vi er i gang med avhør av vitner, men foreløpig har vi ingen ting som indikerer at dødsfallet skyldes en kriminell handling, sier Sigstad.

(NTB)

 

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling