Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Savnet 58-åring funnet i god behold på Mallorca

Uklart hvorfor han forsvant.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Den 58 år gamle nordmannen som ble meldt savnet under en ferie på Magaluf, ble i formiddag funnet i god behold av den norske konsulen på Mallorca.

Det opplyser norsk politi.

- Han ble funnet på ei strand i Magaluf. Han var i god behold, sier lensmannsbetjent Jon Gaarden ved Fron lensmannskontor til dagbladet.no.

Oddbjørn Fallet var på ferie med en kamerat da  han forsvant 21. august.

Tidligere i dag fikk Oddbjørn Fallets samboer og den savnedes storebror beskjed fra lensmannen i Fron om at Oddbjørn var funnet i god behold.

- Jeg er 15 kilo lettere, sier Oddbjørn Fallets storebror, Vegard, til Dagbladet.no om hvordan det var å få den gledelige beskjeden i dag.

- Det har vært noen forferdelige dager, jeg har tenkt på dette hele tiden. Det skal bli veldig godt å få ham hjem igjen, sier han.

Lensmannsbetjent Jon Gaarden forteller at Fallet har vært til legesjekk og at UD vil sørge for at han blir innlosjert på et hotell i natt før han trolig reiser hjem til Norge så snart som mulig.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling