Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Savnet 61-åring er funnet omkommet i Valdres

- Kan ha falt ned skrent.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||

Letemannskaper fant onsdag kveld den savnede 61-åringen i Skrautvål i Nord-Aurdal i Valdres omkommet i en skrent.

- Det er slått fast at det er den savnede mannen som er funnet død, sier operasjonsleder Pål Andersen i Vestoppland politidistrikt til NTB.

Mannskaper fra Røde Kors og Sivilforsvaret deltok onsdag i letingen. Også ni hunder fra Norske Redningshunder søkte etter 61-åringen. Det var til slutt en av hundene som fant den døde.

- Mannen ble funnet forholdsvis nær boligen sin, men det er i ulendt terreng i en bratt skrent. Mannen kan ha falt ned, sier Andersen.

Det er fortsatt uvisst når mannen forsvant. Hjemmetjenesten meldte ham savnet tirsdag. — Vi jobber med å kartlegge når han sist ble sett. Etter det vi vet så langt var siste sikre observasjon av ham 7. september på Fagernes, sa operasjonsleder Pål Andersen i Vestoppland politidistrikt til NTB tidligere i dag.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling