Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Savnet 9-åring funnet i god behold i Oslo

Ble funnet via en tipser.

 I GOD BEHOLD:  Den ni år gamle gutten som var savnet fra Gamlebyen i Oslo, ble funnet i god behold på Bøler i kveld. Både Røde Kors og Norges Redningshunder deltok i leteaksjonen. Foto: Agnete Brun / Dagbladet
I GOD BEHOLD: Den ni år gamle gutten som var savnet fra Gamlebyen i Oslo, ble funnet i god behold på Bøler i kveld. Både Røde Kors og Norges Redningshunder deltok i leteaksjonen. Foto: Agnete Brun / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En ni år gammel gutt som var savnet i Gamlebyen i Oslo ble funnet i god behold i kveld.

Gutten tar taxi til og fra skolen, og det ble slått alarm da gutten ikke kom hjem etter å ha blitt sluppet av i 16-tida.

Familien meldte den den psykisk utviklingshemmede gutten savnet da de bare fant sekken og vottene hans utenfor huset.

- Han ble funnet ute på Bøler. Han var litt kald, men ellers i fin form. Nå skal vi prøve å få noen opplysninger om hvordan han har kommet seg dit og hva han har gjort, forteller operasjonsleder ved Oslo politidistrikt, Sven Martin Ege, til Dagbladet.

Ege forteller at gutten ble funnet via en tipser.

- Det var en som på Bøler som hadde fått med seg via media at han var savnet, og mente at han kanskje hadde sett han. Så kjørte han ut igjen og begynte å leite etter han, forteller operasjonslederen, som sier de er svært glade for sånne tips. 

- Vi er veldig glad for at folk engasjerer seg og hjelper oss i sånne saker. Det er vi helt avhengig av.

Hele Norges coronakart