Savnet basehopper trolig funnet

Redningsmannskaper hentet i ettermiddag ned liket av en basehopper fra Trollveggen i Møre og Romsdal. Politiet tror det kan være den 22 år gamle Daniel Twomey som ble meldt savnet i august.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Basehopperen som forsvant

Det var en turgåer som oppdaget en fallskjerm da han kikket ut fra Trollveggen i en kikkert fredag formiddag. Fargene stemte med fallskjermen til den savnede australieren som ble meldt savnet 4. august.

- Et Sea King redningshelikopter hentet mannen ned ved 16.15-tiden fredag. Han er sendt til Molde for obduksjon, sier lensmannsbetjent Vebjørn Bale ved Rauma lensmannskontor.

Ifølge politiet ble fallskjermen observert midt i det opprinnelige søkeområdet hvor mannskapene opererte da leteaksjonen etter den savnede basehopperen pågikk.

- Da søket foregikk lå det snø der mannen nå er funnet. Nå er snøen smeltet og fallskjermen kom fram i dagen, sier Bale.

(NTB)

DØDELIG SKJØNNHET: Trollveggen i Møre og Romsdal er vakker, men dødelig. Trollspiret er verdens vanskeligste exit-punkt for basehoppere. Og det er forbudt ved norsk lov å hoppe i Trollveggen.