Savnet etter båtvelt

Helikopter og politi leter fremdeles etter en mann som skal ha falt i elva ved Vrangfoss i Vestfold.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Politiet fikk melding kl 18.29 lørdag kveld om en person som var falt i Numedalslågen ved Vrangfoss, mellom Styrsvold og Svarstad.

Et vitne skal ha observert en båt som veltet, og en mann som havnet i vannet.

Båten ble senere funnet i elva, og ført i land, men klokka 06.30 søndag morgen var mannen fremdeles ikke funnet.

Søker fremdeles

- Vi leter fortsatt, og har hatt en båt i elva i hele natt. Nå har vi gjenopptatt søket langs bredden også, sier operasjonsleder Jan Birger Raastad i Vestfold politidistrikt til Dagbladet.no.

Røde Kors leder søket langs elvebredden, mens politiet og dykkere saumfarer elva.

- Dybden og strømforholdene i elva gjør at vi leter i et forholdsvis stort område. Vi vil fortsette søket en stund utover dagen, og avgjøre når det eventuelt skal avsluttes i samarbeid med Hovedredningssentralen, sier Raastad.

Helikoptersøk

<strong><b>TIL LAND:</strong></B> Her haler dykkemannskaper fra Drammen Brannvesen inn båten til den savnede mannen. FOTO: Rolf Svendsen
TIL LAND: Her haler dykkemannskaper fra Drammen Brannvesen inn båten til den savnede mannen. FOTO: Rolf Svendsen Vis mer

Det ble i går kveld satt inn helikopter i letingen etter mannen.

- Helikopter søker etter personen i området. Politiet og dykkere er også på stedet,  forteller jourhavende ved politiet i Vestfold, Trond Templen Grave Dagbladet.no.

Norsk Luftambulanse sendte to helikoptre, men har nå avsluttet søkingen.

- Vi så at det lå en båt opp-ned i vannet, og vet at en person skal ha blitt observert i vannet tidligere. Men vi har ikke klart å finne personen, sier anestesilege Liv Berit Stenseth ved Norsk Luftambulanse.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer