Danmark

Savnet etter bytur: - Veldig bekymret

Danske Mia Skadhauge Stevns (22) har vært savnet siden natt til søndag. Nå mistenker politiet at hun har blitt utsatt for noe kriminelt.

SAVNET: Mia Skadhauge Stevns ble sist sett gå inn i en mørk personbil. Politiet mistenker at det er en såkalt pirattaxi. Foto: Nordjyllands politi
SAVNET: Mia Skadhauge Stevns ble sist sett gå inn i en mørk personbil. Politiet mistenker at det er en såkalt pirattaxi. Foto: Nordjyllands politi Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

22-år gamle Mia Skadhauge Stevns ble meldt savnet etter at hun ikke kom hjem fra byen natta mellom lørdag 5. og søndag 6. februar i Aalborg i Danmark. Det skriver politiet i Nordjylland i en pressemelding.

Stevns har ikke dukket opp etter søket gjennom mandagen, og politiet i Nordjylland har derfor igangsatt en massiv etterforskning.

Det har ledet til at politiet har kommet på sporet av en mørk personbil som er veldig interessant for etterforskningen videre, skriver politiet.

- Vi arbeider på høytrykk for å finne Mia. Det er mer bekymringsfullt jo lengre tid det tar før vi finner henne, og vi er bekymret for at det har skjedd noe med henne, sier visepolitiinspektør Frank Olsen i Nordjyllands politi til Dagbladet.

Etterlyser «pirattaxi»

Politiet vet nå med sikkerhet at den savnede 22-åringen sist ble observert og fanget opp på overvåkningskameraene på Vesterbro i Aalborg klokka 06.09 søndag morgen.

Der ble hun hentet av en mørk personbil.

- Bilen stanset og vi kan se at Mia satt seg inn, etterfulgt av at bilen kjørte ned Vesterbro i sørlig retning. Deretter vet vi ikke hvor bilen har kjørt. Det er det vi nå prøver å kartlegge gjennom etterforskningen, sier Olsen og fastslår:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer