<strong>SAVNET:</strong> 34 år gamle Natalie Christopher ble meldt savnet mandag etter at hun ikke skal ha kommet tilbake fra en løpetur. Foto: Det europeiske universitetet på Kypros
SAVNET: 34 år gamle Natalie Christopher ble meldt savnet mandag etter at hun ikke skal ha kommet tilbake fra en løpetur. Foto: Det europeiske universitetet på Kypros Vis mer

Savnet etter løpe­tur på gresk øy

På lappen sto det at hun var på løpetur, men 34-åringen kom aldri tilbake.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Britiske myndigheter bistår de pårørende til 34 år gamle Natalie Christopher, som forsvant mandag etter en løpetur.

Christopher var på ferie på den greske øya Ikaria med sin 38 år gamle samboer da hun forsvant.

Da samboeren våknet mandag morgen skal han ha funnet en lapp fra Christopher hvor det sto at hun dro ut på løpetur. Men den 34 år gamle kvinnen kom aldri tilbake, skriver britiske Telegraph.

Meldt savnet

Politiet, brannvesenet, kystvakta og en rekke frivillige bistår i søket etter 34 år gamle Christopher, som selv er bosatt på Kypros.

Det var Christophers 38 år gamle samboer som meldte henne savnet mandag, samme dag paret egentlig skulle ha vendt hjem til Kypros.

- Det er en hel masse folk som bistår i søket. Vi gjør alt vi kan for å finne henne, sier en talsperson for det greske politiet til Telegraph.

I tillegg til letemannskapet bistår også et gresk marinehelikopter i søket. Helikopteret skal være utstyrt med spesialutstyr som kan plukke opp varmesignaler.

FORLISTE FOR 2000 ÅR SIDEN: Arkeologer har gjort nye, oppsiktsvekkende funn etter et skipsforlis utenfor den greske øya Antikythera for to tusen år siden. Video: Antikythera Vis mer

Ihuga løper

34-åringen er utdannet astrofysiker ved Oxford og jobber som forsker ved Det europeiske universitetet på Kypros.

Avisa Telegraph beskriver henne som svært sport- og idrettsinteressert. Christopher skal selv være en ihuga løper.

Britiske myndigheter bekrefter at en kvinne er savnet på øya.

- Vi bistår familien til en britisk kvinne som er meldt savnet på Ikaria, og er i kontakt med greske myndigheter som gjennomfører et søk etter henne.

Drept på Kreta

Tidligere i sommer forsvant en annen akademiker fra den greske ferieøya Kreta.

Den amerikanske professoren Suzanne Eaton (59) forsvant etter en løpetur. Noen dager seinere ble hun funnet drept i en nedgrodd og skjult nazibunker fra andre verdenskrig.

Seinere i juli ble en 27 år gammel mann pågrepet for drapet. Mannen tilstår drapet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer