Savnet etter trafikkulykke – funnet i live etter tre dager

En mann i slutten av tenårene ble mandag kveld funnet i live ved Danebo i Vestfold etter å ha vært savnet etter en trafikkulykke fredag morgen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen ble funnet klokken 21.51 mandag, opplyser politiet i Vestfold.

– Mannen har vært savnet siden fredag morgen etter at han var involvert i en trafikkulykke. Han var i live da han ble funnet og ble kjørt til Sykehuset i Vestfold der han ble innlagt, opplyser operasjonsleder Jan Kristian Johnsrud i Sør-Øst politidistrikt til NTB.

Han forteller at mannen satt i en stjålet bil som kjørte inn i en garasje ved Danebo natt til fredag. En annen ung mann ble pågrepet etter denne ulykken, og politiet søkte med hund etter andremann, uten resultat.

– Men da han ikke dukket opp andre steder, dro vi ut til stedet igjen og lette nøyere. Han ble funnet noen hundre meter fra ulykkesstedet, forteller operasjonslederen. Han kan ikke svare på om den unge mannen gjemte seg for politiet eller om det var skadene etter utforkjøringen som gjorde at han befant seg i skogen.

Politiet i Vestfold har fått bistand fra Sivilforsvaret, Røde Kors, Norske redningshunder og Norsk Folkehjelp i letearbeidet.

(NTB)