Savnet etter tur med danskebåten

En 18 år gammel gutt fra Trondheim har vært savnet i halvannen uke etter en tur med danskebåten fra København til Oslo. Trondheim politidistrikt sendte i dag ut etterlysning av 18-åringen, som er av indisk opphav og heter Børre Samir Urvall Bøe.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den savnede ble sist sett om bord på DFDS Seaways' skip «Crown of Scandinavia» på turen København-Oslo fra mandag 9. august til tirsdag 10. august. Han reiste sammen med to jevnaldrende kamerater fra Trondheim. Men han gikk ikke i land i Oslo sammen med dem, og de meldte ham savnet.

Politiet «har arbeidet ganske mye med denne saken, og holder alle muligheter åpne», får NTB opplyst ved Trondheim politidistrikt. Dette innebærer at politiet foreløpig ikke har holdepunkter for om 18-åringen har vært utsatt for en ulykke eller en kriminell handling, eller om han har forsvunnet frivillig, eventuelt etter å ha gått i land i Oslo.

Politiet ber nå om at vitner som har observert den savnede om bord på båten, må ta kontakt med Trondheim politidistrikt eller nærmeste politimyndighet.

Børre Samir Urvall Bøe har mørk hudfarge og snakker trønderdialekt, går det fram av etterlysningen som politiet sendte ut fredag.

SAVNET: Børre Samir Urvall Bøe har vært borte i halvannen uke.