Savnet helikopter funnet ved Mosjøen

To personer ombord.

HELIKOPTER STYRTET: Klokka 17.15 fikk politiet melding om at et helikopter var savnet ved Mosjøen. Helikopteret er nå funnet ved Mossåsen.
HELIKOPTER STYRTET: Klokka 17.15 fikk politiet melding om at et helikopter var savnet ved Mosjøen. Helikopteret er nå funnet ved Mossåsen. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Helikopteret som gikk ned ved Mosjøen, er nå funnet ved Mossåsen, noen kilometer fra vei, sørøst for Mosjøen.

Det er vedkommende som først tipset politiet som har funnet helikopteret. Redningsmannskaper er ennå ikke kommet fram, opplyser politiet til Dagbladet.

To personer ombord De kan ennå ikke si noe om tilstanden til de to personene som var ombord i helikopteret.

- Politiet fikk melding klokka 17.15. Hovedredningsentralen ble da varslet, og derfra ble det bekreftet at nødpeilesender var utløst, sier stabssjef Jens Berget ved Helgeland politidistrikt til Dagbladet.

- Det stemmer at vi har fått melding om at et helikopter har gått ned i Mosjøen, sier Sten Rune Nikolaisen ved Hovedredningssentralen i Nord-Norge (HRS).

- Vet ikke om det styrtet Helikopteret ble først meldt savnet ved Langevatnet, like øst for Mosjøen sentrum, i et turterreng ikke langt fra tett bebyggelse.

- Vi vet ikke om helikopteret har styrtet eller om det er snakk om en kontrollert nødlanding, sier seniorrådgiver Geir Mortensen ved HRS til NTB.

Det var to personer ombord i helikopteret, som tilhører et svensk selskap. Begge personene var tilknyttet selskapet fra Göteborg. De var i Norge for å samle rein. I tillegg var en tredje person på bakken i forbindelse med reinsankingen, og det var han som først tipset politiet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer