Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Savnet jente (10) funnet i god behold

Øst politidistrikt satte i gang en leteaksjon etter en 10 år gammel jente ved Skjeberg i Østfold søndag kveld. Hun er nå funnet, melder politiet på Twitter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet/NTB): Politiet melder at jenta ble funnet av politipatrulje i et uthus halvannen kilometer fra bopel. Jenta var i god behold.

– Hun forlot hjemmet etter å ha blitt sint på foreldrene sine. Vi er nå på tur i husene i området for å se om hun kan ha gjemt seg der. Det er fire minusgrader ute, og det har gått en del timer, sa operasjonsleder Tom Sandberg i Øst politidistrikt til NTB i forbindelse med at jenta ble meldt savnet tidligere i kveld.

– Vi har rekruttert hundepatruljer og vil trappe opp letingen om nødvendig. Det er ikke tid å miste, tilføyer han.

Politiet gikk ut med en beskrivelse av jenta som er cirka 140 centimeter høy, har lys hud, brunt mellomlangt hår og brune øyne. Hun er iført mørkeblå turgenser, gråsvart overtrekksbukse, svarte joggesko med noe rosa på, samt rosa pannebånd.

NTB

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!