GIKK AV BUSSEN HER:  På dette stoppestedet ved sykehjemmet og boligfeltet  Gjøsvika rett i utkanten av Røros sentrum gikk jenta av skolebussen klokka 14 tirsdag ettermiddag. Fram til 20-tiden i kveld hadde letemannskaper og politi ingen opplysninger om at hun er sett. Foto: Marianne Skaug.
GIKK AV BUSSEN HER: På dette stoppestedet ved sykehjemmet og boligfeltet Gjøsvika rett i utkanten av Røros sentrum gikk jenta av skolebussen klokka 14 tirsdag ettermiddag. Fram til 20-tiden i kveld hadde letemannskaper og politi ingen opplysninger om at hun er sett. Foto: Marianne Skaug.Vis mer

Savnet jente (9) på Røros kom hjem etter seks timer

Stor leteaksjon avblåst - forsvant da hun gikk av skolebussen klokka 14.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

SISTE: Jenta er kommet til rette. Hun kom selv hjem, melder Sør-Trøndelag politidistrikt på Twitter klokka 20.20.

(Dagbladet): Politiet i Sør-Trøndelag har i kveld gått ut med etterlysning etter ei ni år gammel jente på Røros, som ikke har vært sett siden hun gikk av bussen ved 14-tiden i ettermiddag i Femundveien, melder Adresseavisen.

Nærmere klokka 20 i kveld er Røde Kors, Norske Redningshunder og flere frivillige voksne i gang med å lete i området. Det er lyst og oppholdsvær.

Jentas mobiltelefon ligger avslått hjemme.

Bussholdeplassen rett ved boligfeltet Gjøsvika ved Røros sentrum.  Barna i området går på skole inne i sentrum.

Politiet gikk ut med etterlysning klokka 18.34 - fire og en halv time etter at hun sist ble sett på busstoppestedet. 

- Familien har forsøkt å kontakte venner og kjente, og de har lett i nærområdet uten resultat før de tok kontakt med politiet, sier operasjonsleder Frank Brevik ved Sør-Trøndelag politidistrikt til adressa.no.

Den saknede jenta har langt lyst hår, og lue med rosa, lilla og orange striper. Hun har på en svart Swix-jakke med hette, svart bukse og lilla cherroxer. Hun har en rosa sekk og rosa votter.