Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Savnet jente (9) var bundet fast til tre

Forsvant på hjemveien, funnet i hage etter seks timer utenfor Kristiansand.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Flere politipatruljer, mannskaper fra røde kors og andre frivillige lette i flere timer i dag etter ei ni år gammel jente i Åsane i Kristiansand kommune.

Hun ble med ei venninne hjem fra skolen klokka 13.30 i ettermiddag, men forlot boligen hennes klokka 14.15. Derfra skulle hun ha gått hjem på en veistrekning som tar 10-15 minutter å gå.

Niåringen ble meldt savnet i 16-tida, og til tross for de mange sjåførene og fotgjengerne som har har lett etter jenta i hele kveld, ble hun ikke funnet før klokka 21.08.

- Hun ble funnet bundet fast med tau til et tre i en hage. Stedet ligger i det samme boligområdet som skolen og hjemmet til jenta. Det er korte avstander det er snakk om, sier operasjonsleder Arne Arnesen ved Agder politidistrikt.

Det er ikke kjent hvem som har bundet niåringen til treet, og politiets teknikere jobbet sent i kveld på stedet for å sikre spor.

- Vi har ingen indikasjoner på at jenta er skadet. Nå trenger hun ro, er kjørt hjem til foreldrene. Hun vil bli avhørt i morgen, sier Arnesen.

Ifølge ham har ikke jenta fortalt politiet hva som har skjedd, og det kan dreie seg om en lek med andre barn. 

Niåringen skal ifølge politiet ha blitt observert lekende alene i området tidligere på kvelden.

SIKRET SPOR: Politiet sperret av hagen der niåringen ble funnet bundet til et tre. Jenta skal ikke ha vært skadd, men måtte skjæres løs fra tauet. Foto: EIVIND PEDERSEN
SIKRET SPOR: Politiet sperret av hagen der niåringen ble funnet bundet til et tre. Jenta skal ikke ha vært skadd, men måtte skjæres løs fra tauet. Foto: EIVIND PEDERSEN Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media