Savnet jente skal ha vært pornomodell

Politiet frykter hun er drept.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Politiet i Kansas etterforsker forsvinningen til 18 år gamle Emily Sander.

Hun ble sist sammen med Israel Mireles (24) i en bar i El Dorado. Politi i hele USA jakter på 24-åringen og hans 16 år gamle kjæreste. De tror Emily Sander er blitt drept.

Nå sier også nære venner av den savnede 18-åringen at hun levde et dobbeltliv, der hun la ut nakenbilder og videoer av seg selv under pseudonymet Zoey Zane. Politiet undersøker  om dette kan ha noe med forsvinningen hennes å gjøre.

– Hun likte det. Hun er ei ung jente som ville jobbe med film. Hun trengte pengene, sier Nikki Watson, en venn av 18-åringen, til nyhetsbyrået AP.

– Ingen andre enn hennes nærmeste venner visste om det, sier hun.

Emily Sanders bror, Jacob Sander, har bekreftet at jenta på bildene på hjemmesiden er hans søster.

Politiet har nå koblet inn FBI og eksperter på internettkriminalitet.

Israel Mireles ble etterlyst etter at han ikke møtte opp til jobben på en italiensk restaurant lørdag. Arbeidsgiveren hans dro da til motellet han bodde på.

BLODIG MOTELLROM: Motellrommet til den ettersøkte Israel Mireles skal ha vært svært rotete og blodig. Foto: Jaime Oppenheimer/AP/Scanpix
BLODIG MOTELLROM: Motellrommet til den ettersøkte Israel Mireles skal ha vært svært rotete og blodig. Foto: Jaime Oppenheimer/AP/Scanpix Vis mer

– Det var masse rot og mye blod i rommet hans. Og sengeklærne var borte, sier Tom Boren, politisjef i El Dorado, til AP.

Dykkere har søkt i elver i område uten at de har funnet spor av henne.

– Håpet vårt synker for hver dag hun er borte, sier politisjefen.

Emily Sanders familie skal ha visst om at hun la ut nakenbilder på nettet.

Selv om det nå er sentralt i etterforskningen, tror ikke vennen Nikki Watson at nettaktiviteten har noe med forsvinningen å gjøre.

SAVNET: Emily Sander.