Savnet kvinne (50) funnet i god behold

Meldt savnet av foreldrene.

(Dagbladet): Politiet i Vestfold koordinerte natt til mandag en stor leteaksjon etter en 50 år gammel dame, som ble meldt savnet.

- Det er foreldrene til dama som lurer på hvor hun har blitt av, sa operasjonsleder Øystein Eikedalen ved Sør-Øst politidistrikt til Dagbladet.

Kvinnen var i kontakt med foreldrene rundt klokka halv åtte søndag kveld, men så forsvant alle spor.

Bilen til kvinnen ble funnet på Viddaseter ved Breivann i Vestfold, like ved grensa til Telemark, noen få kilometer fra stedet der kvinnen har hytte.

- Hun har vært på hytta og henta ting og tang, som hun har tatt med til bilen. Bilen har vi funnet, men ikke dama, sa Eikedalen.

Kvinnen pleier å gå på skiturer i området, men fant ikke skia hennes verken i eller ved bilen.

- Da er det grunn til å tro at hun er i terrenget, sa Eikedalen.

Politiet igangsatt derfor en stor leteaksjon. To helikoptre, blant annet et Sea King redningshelikopter, ble satt inn i søket, i tillegg til flere snøscooterpatruljer.

I tillegg var også sju hundepatruljer og flere politipatruljer ute. Cirka klokka kvart på seks mandag morgen, kunne politiet melde at kvinnen er funnet i god behold.

- Funnet innendørs ved Presteseter noe nord for søksområdet av Røde Kors patrulje. Pårørende varslet om funnet, skriver politiet i Vestfold på Twitter.