Savnet kvinne (73) funnet død

Ble meldt savnet etter en bærtur i begynnelsen av august.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| En 73 år gammel kvinne som ble meldt savnet etter en bærtur i begynnelsen av august, ble lørdag funnet død i Åmli i Aust-Agder.

Det var jegere som lørdag ettermiddag fant kvinnen ved Tovdalsvassdraget, skriver Varden. Den døde personen lå ute i terrenget i nærheten av Grunnetjønnsbu turisthytte, opplyser operasjonsleder Vidar Aaltvedt i Telemark politidistrikt.

Politiet mener det etter all sannsynlighet er den savnede 73-åringen fra Grimstad som ble meldt savnet fra hytta si som nå er funnet.

Store styrker fra Røde Kors, politi og frivillige har lett etter kvinnen siden hun forsvant. De pårørende er varslet om funnet.

- Kvinnen er nå fraktet til sykehus for obduksjon. Vi kan med sikkerhet si at det er henne, signalementet passer helt overens med det vi sendte ut da hun ble borte. Klærne hun hadde på seg den dagen hun forsvant, stemmer overens med de kvinnen som er funnet har. Men vi må finne ut hva dødsårsaken er, og kvinnen er derfor sendt til obduksjon, sier lensmann Odd Skeivoll i Fyresdal til Varden.

(NTB)