Savnet kvinne funnet død

Ble meldt savnet etter at hun kom bort fra stien på Viafjellet i Førde fredag.

Foto: Skjermbilde
Foto: Skjermbilde Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den 29 år gamle kvinnen som kom bort fra stien på Viafjellet i Førde fredag, er lørdag funnet død. De pårørende er varslet.

Det opplyser politiet i en pressemelding. Ingenting tyder på at kvinnen er utsatt for en kriminell handling, ifølge politiet. Kvinnen ble funnet av politiets hundepatrulje klokken 12:03.

Leteaksjonen ble startet i 16.45-tida fredag ettermiddag. Da hadde en mann som kjenner kvinnen varslet politiet om at han hadde vært i kontakt med henne da hun var på vei ned fra fjellet, men at kontakten ble brutt.

Kvinnen skal ha fortalt at hun hadde kommet vekk fra stien ned fra fjellet og var i et område som var svært glatt og bratt. Det lyktes ikke å komme i kontakt med kvinnen via hennes mobiltelefon.

Ifølge Vest politidistrikt har leteaksjonen etter kvinnen involvert helikopter, politihunder, Norske Redningshunder, Røde Kors og mannskap fra Sivilforsvaret.

Kvinnen som er funnet død var en utenlandsk statsborger som arbeidet i Førde.

(Dagbladet/NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer