Møre og Romsdal:

Savnet kvinne funnet omkommet

Etter en større leteaksjon i Stordal i Møre og Romsdal har den savnede kvinnen blitt funnet omkommet. Det skal sannsynligvis være snakk om en fallulykke, ifølge politiet.

LETEAKSJON: Redningsskøyta DNVII deltok i søk etter en savnet kvinne. Det ble satt i gang en større leteaksjon i Stordal i Møre og Romsdal etter en ung kvinne som har vært savnet siden midnatt. Foto: Redningsselskapet/redningsskøyta DNVII/NTB Scanpix
LETEAKSJON: Redningsskøyta DNVII deltok i søk etter en savnet kvinne. Det ble satt i gang en større leteaksjon i Stordal i Møre og Romsdal etter en ung kvinne som har vært savnet siden midnatt. Foto: Redningsselskapet/redningsskøyta DNVII/NTB ScanpixVis mer

Letemannskaper har funnet den 22 år gamle kvinnen som var meldt savnet i området i Stordal i Møre og Romsdal. Kvinnen er omkommet, opplyser politiet.

Operasjonsleder John Bratland i Møre og Romsdal politidistrikt bekrefter overfor Dagbladet at det ble gjort funn av en person i et svært ulendt og utilgjengelig skogsområde rundt 11.30 tiden søndag, og at det ikke var tegn til liv.

- Alt tyder på at dette har vært en fallulykke, sier Bratland.

- Personen er funnet omkommet i bratt lende under Inste Skotet, skriver Politiet i Møre og Romsdal på Twitter.

Kvinnen skal, ifølge politiet, komme fra Spania og var en av de frivillige som som bor på gården Ytste Skotet. Hun skal ha bodd der i flere uker.

- Det har regnet kraftig, og det er veldig bratt og sleipt i terrenget, så en teori er at hun kan ha mistet fotfestet og ramlet og slått seg, sier operasjonsleder Eriks Mikalsen i Møre og Romsdal politidistrikt til NTB.

Ingen hadde sett kvinnen siden hun 18-tiden lørdag gikk av båten som hadde tatt henne over til området hvor gårdstunet Ytste Skotet i Stordal i Møre og Romsdal ligger.

Hun ble meldt savnet ved midnatt og det har blitt søkt etter kvinnen gjennom hele natta.

Både politiet, Røde Kors, Norske Redningshunder, Redningsselskapet og redningshelikopteret deltok i søket.

STORDAL: Kvinnen ble sist sett da hun gikk av båten ved gårdstunet i Møre og Romsdal. Foto: Skjermdump/Google Maps
STORDAL: Kvinnen ble sist sett da hun gikk av båten ved gårdstunet i Møre og Romsdal. Foto: Skjermdump/Google Maps Vis mer