Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Savnet mann (40) funnet i god behold i Norangsdalen

Kom på ski mot redningsmannskapet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Mannen som i går kveld ble meldt savnet etter en fjelltur i Norangsdalen i Møre og Romsdal, er funnet i god behold.

- Han ble funnet i 22.18-tida i går kveld, opplyser operasjonsleder Per Martin Bjartan til Dagbladet.

- Det var redningsgruppa som fant ham. Han var kald, hadde gått seg bort. Han kom på ski mot søkemannskapet, sier Bjartan.

Politiet satte i gang leteaksjon, som på grunn av dårlig vær i området gjorde leteforholdene krevende.

Politiet fikk bistand av hjelpemannskaper fra Røde Kors, og fire ekvipasjer fra Norske Redningshunder var i leteområdet.

Operasjonsleder Kenneth Sætre i Sunnmøre politidistrikt sa i går kveld til NTB at de har vært i mobilkontakt med mannen, men det var dårlig telefondekning.

- Vi var i kontakt med mannen på telefon litt etter klokken 19, men han vet ikke nøyaktig hvor han befinner seg. Det snør på fjellet, det er mørkt og mannen er kald og våt, sa Sætre.

Han forteller at et Sea King redningshelikopter måtte snu på grunn av dårlig vær, noe også luftambulansen fra Ålesund måtte gjøre tidligere på kvelden.