Savnet mann antas omkommet

Store styrker leter. Bare én dag siden forrige dødsulykke samme sted.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): - Vi søker etter en person som vi antar er omkommet, sier operasjonsleder Trond Friberg i Haugaland og Sunnhordland politidistrikt til Bergens Tidende.

Bare én dag etter forrige dødsulykke på isen på Karmøy leter redningsmannskaper på nytt etter en mann som har gått gjennom isen på øya ved Haugesund.

- Det var et par som var ute og luftet hunden ved Sandsvatnet, som hørte rop om hjelp og så en mann ligge i ei isråk. Da de kom nærmere, var han forsvunnet, og de ringte etter hjelp. Vi fikk nødmeldingen klokka 13.44, sier operasjonsleder Trond Friberg ved Haugaland og Sunnhordland politidistrikt til Dagbladet.no.

Friberg sier at store styrker nå er på plass ved Sandsvatnet og leter etter mannen.

- Flere titalls redningsmannskaper er på plass; i tillegg til våre egne folk har vi Røde Kors- og brannmannskaper samt et Sea King-helikopter fra Hovedredningssentralen på stedet. Det var tidligere en luftambulanse der også, men den har returnert til Stavanger.

Et øyenvitne forteller i 17-tida at det fortsatt pågår søk med lettbåter og dykkere.

I går gikk fire personer gjennom isen på Fotvatnet på Karmøy. Én av dem, en 54-åring fra Kopervik, døde på sykehus etter å ha ligget under isen en time.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer