Savnet mann funnet død i Bergen

Karl Steffen Reistad (28) har trolig vært utsatt for en fallulykke.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): 70 personer har i dag lett etter Karl Steffen Reistad (28), som har vært savnet fra Fana i Bergen siden søndag. I går deltok 60 i letingen, melder Bergens Tidende.

I halv ti-tida fant letemannskapene en person omkommet i søksområdet vest for Blåfjellet.

– Jeg kan bekrefte at det er Reistad som er funnet død, sier informasjonsleder Trygve Hillestad ved Hordaland politidistrikt til Dagbladet.no.

– Den omkomne er sendt til Gades institutt for rettsmedisinsk undersøkelse. Dødsårsaken er ikke fastslått, men foreløpige undersøkelser tyder på at det ikke ligger noe kriminelt bak dødsfallet, sier Hillestad.

Mye tyder på at Reistad har vært utsatt for en fallulykke. 28-åringen ble funnet i en 300 meter lang bratt skråning.Mannskaper fra Røde Kors, Forsvaret, Sivilforsvaret og politiet samt frivillige har deltatt i letingen, i tillegg til et Sea King-helikopter, som fant Reistad.

28-åringen forsvant fra leiligheten sin i Fana på søndag. En nabo hørte at han drev med oppussingsarbeid om formiddagen, og at han seinere gikk ut. Etter at politiet gikk ut med en etterlysning ble bilen hans funnet ikke langt fra Reistads hjem tirsdag morgen. Ifølge vitner hadde bilen stått parkert på samme sted siden søndag ettermiddag.

Reistad var eiendomskonsulent i Lidl Norge, og det var arbeidskolleger som meldte ham savnet da han ikke kom på jobb mandag morgen.

Reistad beskrives som en erfaren turgåer som gjerne gikk i fjellene rundt Bergen. 

OMKOM: Karl Steffen Reistad.