Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Savnet mann i Balestrand til rette

Mannen (30) meldte seg selv i morges.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Leteaksjonen etter en mann i 30-årene som var meldt savnet i Sogn og Fjordane er avblåst etter at mannen meldte seg selv søndag morgen.

Mannen skulle på fjelltur lørdag og la ut fra Balestrand. Politiet ble kontaktet da han ved 22-tiden lørdag ikke hadde kommet tilbake, men søndag morgen ringte mannen politiet og fortalte at han var i god behold.

- Mannen ringte selv og varslet om at han var i god behold like etter klokka 8.30 søndag morgen. Han har trolig lagt ut på en lengre tur enn først antatt. Han opplyste at han ville være nede i bygda om et par timer, sier operasjonsleder Dag Øyen i Sogn og Fjordane politidistrikt til Sogn Avis.

Mannskaper fra Røde Kors og hundepatruljer har bistått i letingen etter mannen hele natt til søndag.

(NTB)

 

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling