Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Savnet-melding etter båtulykke i Telemark var falsk

Stor leteaksjon ble satt i gang.

LETEAKSJON SATT I GANG:   Frivillige på vei ut for å søke etter en savnet person etter båtulykken i Kragerø. Savnet meldingen viste seg senere å ikke stemme.  Foto: Paul Paiewonsky
LETEAKSJON SATT I GANG: Frivillige på vei ut for å søke etter en savnet person etter båtulykken i Kragerø. Savnet meldingen viste seg senere å ikke stemme. Foto: Paul Paiewonsky Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Store letemannskaper ble utkalt etter at en person ble meldt savnet etter en båtulykke i Kragerø i Telemark lørdag ettermiddag. Men opplysningene viste seg å ikke stemme.

Politiet ble varslet om ulykken lørdag klokka 14.46. Det var AMK-sentralen i Telemark som meldte om båten som hadde kjørt på land på Øya i Kragerø. Føreren var i god behold, men sa at han savnet en passasjer.

Et stort og omfattende søk ble iverksatt av Hovedredningssentralen for Sør-Norge, som utkalte både redningsskøyter og Sea King redningshelikopter. Etter kort tid ble søket avbrutt.

— Det viste seg å være litt uklar informasjon fra båtføreren. Det skal ikke ha vært flere personer om bord i båten enn ham selv, så oppdraget ble avbrutt, sier vakthavende redningsleder Nils Ole Sunde ved Hovedredningssentralen til NTB.

 Ifølge politiet i Telemark kan føreren som slo alarm, ha vært ruset. Saken håndteres av politiet.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling