Savnet mor og datter funnet drept

Liket av moren og hennes eldste datter er funnet. De to yngste døtrene er fortsatt savnet.

FUNNET DREPT: Jo Ann Bain (31) og hennes eldste datter Adrienne (14), ble funnet drept bak huset til den antatte kidnapperen Adam Maye, i nærheten av Guntown i Mississippi. De to andre døtrene Alexandria (12) og Kyliyah (8) er fortsatt savnet. FBI mistenker at de fortsatt er med Maye. Foto: Thomas Wells / AP PHOTO / SCANPIX
FUNNET DREPT: Jo Ann Bain (31) og hennes eldste datter Adrienne (14), ble funnet drept bak huset til den antatte kidnapperen Adam Maye, i nærheten av Guntown i Mississippi. De to andre døtrene Alexandria (12) og Kyliyah (8) er fortsatt savnet. FBI mistenker at de fortsatt er med Maye. Foto: Thomas Wells / AP PHOTO / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): FBI melder at de har funnet to av de fire savnede. Jo Ann Baine (31) og datteren Adrienne (14) ble funnet drept bak huset til den mistenkte Adam Maye. Adam Maye er fortsatt på frifot, og FBI mener de to andre døtrene kan være sammen med Maye på et ukjent sted, melder Associated Press.

Skulle flytte Jo Ann Bain og hennes tre døtre forsvant 27. april da de skulle flytte til Arizona. Likene av Jo Ann og hennes datter Adrienne har nå blitt funnet i bakgården til Adam Maye, i nærheten av Guntown.

Likene ble funnet og identifisert forrige uke, men FBI vil ikke kommentere hvordan de ble drept.

Videre tror FBI at de to andre døtrene som fortsatt er savnet, Alexandria (12) og Kyliyah (8),er med den mistenkte Adam Mayes. Byrået nevner ikke begrunnelsen for dette i en pressemelding, og talsmann i FBI Joel Siskovic, ga ingen ytterligere detaljer om drapene eller bortføringen.

Skulle hjelpe til Adam Mayes som er en gammel venn av Jo Anns mann, Gary Bain, hadde bodd hos familien og hjulpet dem med å pakke før flyttingen.

Gary som var i huset, våknet samme natt og oppdaget at kona og døtrene var borte. Da han ikke fikk tak i kona på telefon, og døtrene ikke møtte opp på skolebussen, valgte han å melde dem savnet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer