Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Savnet på sjøen

Tre personer havnet i vannet da de skulle overnatte i en båt etter et pub-besøk. En av dem er fortsatt savnet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Ulykken ble meldt inn fra kaiområdet i Svelvik i Vestfold ved 03-tida natt til lørdag.

- Vi fikk melding om at to personer var dratt opp fra vannet av noen i nærheten, mens de savnet tredjemann. De har forklart at de skulle overnatte i båten etter å ha vært på en pub i nærheten, og de har av en eller annen grunn havnet i vannet, sier operasjonsleder Gro Rundbråten ved Søndre Buskerud politidistrikt til Dagbladet.no.

Ved 07.30-tida lørdag morgen var den savnede mannen fortsatt ikke funnet. Politihelikopter, Røde Kors og brannvesenet har bistått i nattens søk, som fortsetter i morgentimene.

Puben Café Den Gyldne Anke ligger 40 meter fra kaia i Svelvikstrømmen ved Drammensfjorden. Ifølge bartender Stuart Tale, er det ingen som har sett den savnede falle i vannet.

- Han ble nektet servering hos oss tidligere på kvelden, og ingen har sett ham siden 01-tida. En annen mann i hans følge falt også i vannet ved 01-tida, men han fikk vi opp igjen med en gang, sier bartenderen.

Den tredje personen i følget meldte mannen savnet etter å selv ha falt i sjøen like etter klokka 03.00.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling