Savnet padler kom til rette

hadde slått opp telt og overnattet på en campingplass.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Leteaksjonen etter den 29 år gamle padleren som har vært savnet i Vestfold, er avblåst.

- Han har overnattet på Furustrand camping i natt. Han har nettopp skrudd på telefonen, og da kom vi i kontakt med ham, sier redningsleder Ben Vikøren ved Hovedredningssentralen Sør-Norge til NTB.

Et Sea King redningshelikopter, to kystvaktskip, en båt fra Røde Kors og en redningsskøyte har deltatt i letingen etter mannen som dro ut fra Stokke skjærtorsdag og skulle ha vært tilbake 1. påskedag.

Mannen skulle padle strekningen Rakkevik, Veierland, Hudø, Verdens ende, Sandøysund, Årøysund, Bolærene, Torgersøya og Rakkevik.

Både politi og redningssentralen håpet at padleren hadde tatt seg inn til land og slått opp telt, noe han også hadde gjort. Det var andre campinggjester som mandag formiddag fortalte ham at han var savnet og at en større leteaksjon var satt i gang.

Redningsleder Ben Vikøren vil ikke kritisere 29-åringen for ikke å ha meldt fra om hvor han var.

- Enten har han hatt en veldig vag avtale med pårørende, eller så har han ikke brydd seg så veldig mye om å melde fra, sier Ben Vikøren.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer