Savnet polakk (31) forsvant etter uoverensstemmelse

Reisekamerat til politiet på Notodden.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Store styrker lette lørdag etter den 31 år gamle polske mannen som er savnet på Notodden i Telemark, men uten resultat.

Søket fortsetter søndag. Mannen har vært savnet siden torsdag. Lørdag var 30 personer fra Sivilforsvaret, rundt 20 fra Røde Kors, fire fra Norsk Folkehjelp og fem politifolk ute og lette etter mannen.

I tillegg var et fly fra Notodden flyklubb med på søket, opplyser operasjonsleder Ole Kamben i Telemark politidistrikt til NTB. Fortsatt vet politiet lite om hva som kan ha skjedd med mannen.

- Uoverenstemmelse - Vi har bare kameratens versjon av saken. Han sier de to kjørte gjennom Notodden og tok en rask hvil der natt til torsdag. Så oppsto en uoverensstemmelse som gjorde at han løp fra stedet, sa operasjonslederen til NTB fredag ettermiddag. Ifølge Kamben har ikke politiet noen konkrete mistanker om at det ligger noe kriminelt bak forsvinningen.

Politiet prøver å komme i kontakt med folk som kan ha sett mannen etter at han forsvant.

- Vi holder alle muligheter åpne, både at det kan ha tilstøtt ham noe og at han ligger skadd et sted, og at noe annet kan ha skjedd, sier operasjonslederen.Dykkere og politihelikopteret skal også settes inn i søket.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.