Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Savnet sjuåring funnet i god behold

Melder politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet har, etter tett samarbeid med barnevernet nå funnet den savnede gutten fra Molde i god behold. Politiet ønsker ikke, av etterforskningshensyn å gå ut med mer informajon nå, skriver kommunikasjonsrådgiver Janne Marthe Viddal i Nordmøre og Romsdal politidistrikt i en pressemelding.

- Vi kommer tilbake med ytterligere opplysninger så snart det er mulig, skriver politiet.

- Vi vil komme med informasjon så fort det lar seg gjøre, sier Viddal til Dagbladet.

- Får dere nå forklaringer fra involverte i saken?

- Det er jo veldig naturlig at vi gjør det nå, men som sagt så vil vi komme med mer informasjon, sier hun.

- Jeg ønsker ikke å kommentere om noen er blitt pågrepet, sier Viddal.

Savnet i ett døgn Gutten ble sist sett ved bowlinghallen i Molde, like utenfor Molde sentrum, rundt klokka 16.00 i går ettermiddag. Politiet meldte om at han ble funnet i god behold klokka 18.00 i kveld.

Andre politidistrikt ble varslet, og gutten ble etterlyst både nasjonalt og internasjonalt. Politiet i Nordmøre og Romsdal ba også om bistand fra Kripos i forbindelse med etterforskningen.  

- Vi kan ikke utelukke at han er bortført mot sin vilje. Det er forhold rundt en del observasjoner som vi har gjort, som gjør at vi har mistanke om det, sa pressekontakt ved ved Nordmøre- og Romsdal politidistrikt, Alf Stormo, til Dagbladet i går kveld.

Videoopptak - Vi sitter på et videoopptak fra Moldehallen der vi ser at en mann fører den sju år gamle gutten ut av bygningen. Videre har vitner sett at gutten deretter ble ført inn i en mørkegrønn, eldre stasjonsvogn. Ifølge vitner skal enda en person ha oppholdt seg i bilen, sa pressekontakt Alf Stormo i Nordmøre og Romsdal politidistrikt til NRK tidligere i dag.

Politiet hadde i ettermiddag ikke klart å identifisere mannen som fører gutten ut av bowlinghallen. Stormo sier imidlertid at guttens far ikke er hovedmistenkt i saken.

Saken oppdateres