Savnet skolegutt funnet

Seksåringen som forsvant på vei til barneskolen på Ullern i Oslo i formiddag er nå funnet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Seksåringen dukket ikke opp på Lysejordet skole på Ullern ved nitida i morges. Skolen fattet mistanke om at noe ikke stemte og kontaktet de foresatte. Skolen fikk bekreftet at gutten var gått hjemmefra og dermed ble politiet koblet inn i saken. Det skal bare ta noen minutter å gå fra guttens hjem og til skolen.

Kjørte kollektiv

Et vitne meldte seg og fortalte at gutten var gått på t-banen mot Bekkestua, opplyste rektor Tove Henriksen til Dagbladet.no tidligere i dag.

Og vitnet hadde nok rett i sin observasjon.

- Han har kjørt både buss, t-bane og trikk i dag, sier operasjonsleder Heidi Benham Grunstad til Dagbladet.no.

Gutten ble observert av en sjåfør på buss 32 i Oslo ved Røa. Bussjåføren varslet sentralen sin som igjen tok kontakt med politiet. De hentet han på en holdeplass på Røa, i samme bydel som skolen.

Alle sjåfører i Oslo Sporveier ble varlset og bedt om å være på utkikk etter guttungen. Han har ikke forsvunnet tidligere, får Dagbladet.no opplyst ved Lysejordet skole. .

Leteaksjon

Poltiet tok savnetmeldingen svært alvorlig da den kom inn. Alle tilgjengelige ressurser søkte etter seksåringen og politiet i Asker og Bærum ble også koblet inn i leteaksjonen. Siden gutten er kjent for å like dataspill ble butikker som selger slike spill oppsøkt for å se om han var i en slik butikk.

Også ansatte ved Lysejordet skole søkte etter seksåringen i nærområdet uten resultat.

SKOLEN:</B> Seksåringen skulle møtt opp på skolen i morges, men uteble. Læreren ante at noe var galt og slo alarm.