Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Savnet student funnet død

Har trolig falt ned skråning. Stor leteaksjon i kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Det ble i ettermiddag igangsatt en storstilt leteaksjon på fjellet Rosethornet i Volda etter en 28-årig mannlig student som ble meldt savnet av en kamerat da han ikke kom tilbake etter en tur i fjellet.

Politiet bekrefter i kveld at mannen er funnet omkommet.

- Den savnede ble funnet av et helikopter like etter klokka 20. Han lå i en bratt skråning og har trolig falt, opplyser operasjonsleder Arnfinn Valderhaug ved Sunnmøre politidistrikt til Dagbladet.no.

Kamerat slo alarm

- Kameraten hadde sist kontakt på telefon med savnede i halv tolv-tida i formiddag. Da han ved halv tre-tida ikke var kommet tilbake, slo kameraten alarm, opplyste operasjonsleder Audun Vartdal ved Sunnmøre politidistrikt til Dagbladet.no tidligere i kveld.

- Vi har avhørt en del vitner, og ingen har sett ham etter at kameraten snakket med ham på mobilen i formiddag. Det har heller ikke lyktes å ringe ham. Vi har også funnet bilen hans, fortalte Vartdal.

Stor mobilisering

Det ble søkt med store mannskaper: Røde Kors\' hjelpekorps, Alpin fjellredningsgruppe, folk fra både Volda og Ørsta lensmannskontor samt et helikopter, som for øvrig hadde problemer på grunn av dårlig sikt. Det snør i området, og det var derfor vanskelig å følge spor i fjellet.

De pårørende er nå varslet, og det er ikke mistanke om at det er skjedd noe kriminelt.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling