Savnet tankbilsjåfør funnet omkommet

- Vi har observert en død mann inne i førerhuset, og jobber nå med å få mannen ut, sier politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En tankbilsjåfør ble natt til torsdag funnet omkommet etter en utforkjøring i en elv i Kvinnherad i Hordaland.

Tankbilen kjørte i elven i Kvinnherad onsdag kveld. Sjåføren var savnet, men letingen ble hindret på grunn av lekkasje av flytende polyester som er lett antennelig.

Klokken 4.30 natt til torsdag opplyste operasjonsleder Terje Hilland i Hordaland politidistrikt at føreren var funnet omkommet i førerhuset, ifølge NTB.

Observert en død mann Redningsmannskapene jobber tidlig torsdag morgen med å få tankbilen opp av elven.

- Vi jobber med å få opp tankbilen opp av vannet nå. Vi har klart å snu den, forteller operasjonsleder Terje Hilland ved Hordaland politidistrikt til Dagbladet.

Han forteller at tjenestemenn på stedet har observert en død mann inne i tankbilens førerhus. Førerhuset ligger fortsatt under vann.

- En person i førerhuset - Når vi nå får snudd bilen, og tatt den opp av vannet får vi hentet mannen ut.  Sannsynligvis er det ikke fler enn en person inne i førerhuset, sier operasjonslederen til Dagbladet.

Han forteller at tankbilen er norskregistrert, og at politiet kjenner identiteten til den som skulle ha vært fører av bilen, men Hilland kan enda ikke bekrefte nasjonalitet på den omkomne.

Politiet jobber nå med å varsle pårørende, men har ved 06-tiden enda ikke oppnådd kontakt.