- Savnet tar aldri slutt

Geir Lippestad åpner døra til stedet der han skal bli pensjonist, og forteller om savnet etter datteren, tanken han skammer seg over - og det ukjente kameratdrapet som avgjorde karriervalget.

SORGER OG GLEDER: Geir Lippestad er i sitt sekstiende år. Det begynner å bli et langt liv, ikke det han så for seg som gutt - men et godt og rikt et. - Datteren min, Rebekka, som døde for ti år siden, lærte meg så mye om livet. Min solstråle ble atten år - nesten. Foto: Anders Grønneberg
SORGER OG GLEDER: Geir Lippestad er i sitt sekstiende år. Det begynner å bli et langt liv, ikke det han så for seg som gutt - men et godt og rikt et. - Datteren min, Rebekka, som døde for ti år siden, lærte meg så mye om livet. Min solstråle ble atten år - nesten. Foto: Anders Grønneberg Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer