Savnet tysker et mysterium

Hjelpemannskaper avsluttet tirsdag kveld en resultatløs leteaksjon etter en 21 år gammel tysker. Politiet betegner forsvinningen som et mysterium.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det ble slått alarm da en forlatt bil ble oppdaget på fylkesvei 901 ved Sirdalsvannet i Flekkefjord i Vest-Agder mandag formiddag. Eieren av bilen, den 21 år gamle tyskeren, er det ingen som har sett siden han reiste fra Rogaland dagen før. Politiet har ikke lyktes å komme i kontakt med mannen.

Tirsdag lette politiet med hundepatruljer, samt at de fikk assistanse fra frivillige organisasjoner og etter hvert helikopter. Likevel var tyskeren tirsdag kveld fremdeles sporløst borte.

Den savnede er 180 centimeter høy, han har kort brunt hår og er slank. Ved den siste sikre observasjonen av han hadde han på seg mørk fleecejakke med firmalogo, rød genser, blå dongeribukse og blå joggesko.

Politiet er interessert i å komme i kontakt med alle som har ferdes langs fylkesvei 901 mellom Osen og Finsnes fra søndag kveld til mandag formiddag.

Selv om letingen vil bli gjenopptatt onsdag morgen, vil Agder-politiet fokusere mer på etterforskning enn leting i saken. Blant annet skal venner i Tyskland avhøres. Politiet innrømmer imidlertid at det er få spor i saken, og karakteriserer saken som et stort mysterium.

(ANB)