Savnet ung kvinne funnet død i Sverige

Trolig drept, ifølge politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En ung kvinne som er funnet død utenfor Stockholm, er trolig blitt drept, ifølge politiet.

Den 21 år gamle kvinnen ble meldt savnet etter en joggetur i Upplands Väsby onsdag kveld.

En leteaksjon ble satt i gang, og natt til torsdag opplyste politiet at kvinnen er funnet død og at hun trolig er blitt drept.

- En hundefører har funnet jenta i nærheten av turløypa, sier Anna Kling fra politiet i Stockholm til nyhetsbyrået TT.

Meldt savnet av familien 21-åringen hadde bare tenkt å jogge noen kilometer, og familien hennes dro ut og lette da hun ikke kom tilbake.

I 21.30-tiden ble hun meldt savnet, og helikopter, hundepatruljer og motorsykler ble satt inn i søket. Bilen hennes ble funnet i nærheten av turløypa, og politiet antok først at hun kunne ha skadet seg.

- Ingenting i familiesituasjonen hennes tyder på at det er blitt begått lovbrudd, sa politiet til Aftonbladet før 21-åringen ble funnet.

Sporet telefonen Håpet om å finne kvinnen i live viste seg å være forgjeves, og litt etter klokken 2 ble hun funnet død.

- Ifølge patruljen som fant henne, tyder alt på at noen har tatt livet av henne. Det ser ikke ut som et normalt dødsfall, sier Anna Kling.

Politiet klarte å spore mobiltelefonen som kvinnen hadde med seg, noe som gjorde søket enklere. Området hvor hun ble funnet, var natt til torsdag sperret av, og politiets teknikere jobbet på stedet.

- Vi avhører familien, eventuelle vitner og personer som befinner seg i området, fortalte politiets pressetalsperson Towe Hägg.

Hendelsen etterforskes som en drapssak, og ingen er så langt pågrepet.

(NTB)


Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram