RYKKET UT: Redningsmannskaper fra politi og brannvesen, og ambulanser - både på hjul og i luften - samt redningsbåt ble mobilisert etter en melding om grunnstøting ved Kjeholmen i indre Oslofjord tidlig tirsdag morgen. Det viste seg etterhvert ikke å være hold i meldingene som gikk ut på at tre personer skulle ligge i vannet. Foto: Ole Berg Rusten / Scanpix
RYKKET UT: Redningsmannskaper fra politi og brannvesen, og ambulanser - både på hjul og i luften - samt redningsbåt ble mobilisert etter en melding om grunnstøting ved Kjeholmen i indre Oslofjord tidlig tirsdag morgen. Det viste seg etterhvert ikke å være hold i meldingene som gikk ut på at tre personer skulle ligge i vannet. Foto: Ole Berg Rusten / ScanpixVis mer

Savnetmelding trolig falsk

Stor aksjon etter melding om at tre var savnet etter en båtulykke i Bærum.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): En større redningsaksjoner er satt i gang etter en melding om at en båt er gått på grunn ved Kjeholmen, mellom Snarøya og Ostøya i Oslofjorden.

Klokka 7.55 opplyser Hovedredningssentralen til Dagbladet at det trolig dreier seg om en falsk melding.

- Alt peker i retning at det er en falsk melding. Politiet er på vei til en bopel hvor vi har en berettiget mistanke om at det er en person som har ringt inn en falsk melding. Men inntil vi har en endelig bekreftelse så holder vi utstyr og mannskap på stedet, sier Johan Mannsåk ved Hovedredningssentralen i Sør-Norge.

Det var klokka 6.50 at politiet i Asker og Bærum fikk inn en nødmeldig fra en mann.

- En mann meldte fra om at båten hans hadde støtt på grunn. Han selv har kommet seg opp på land på Kjeholmen, men det befant seg tre andre i båten som han ikke har kontroll på, sa  operasjonsleder Ola Kløvjan til NTB.

Politibåt, brannbåt med dykkere, redningsskjøte fra Hovedredningssentralen og Sea King-helikopter fra Rygge ble sendt til stedet.