Schäferen Haus hoppet foran Molly (7) da klapperslangen dukket opp

Kan ha reddet jentas liv.

TIL UNNSETNING: Da en giftig klapperslange dukket opp i hagen til DeLuca-familien i Florida, var det familiens to år gamle schäfer som ble dagens store helt. Foto: AP Photo/Tamara Lush/NTB Scanpix
TIL UNNSETNING: Da en giftig klapperslange dukket opp i hagen til DeLuca-familien i Florida, var det familiens to år gamle schäfer som ble dagens store helt. Foto: AP Photo/Tamara Lush/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Da en giftig klapperslange dukket opp i hagen til DeLuca-familien i Florida, var det familiens to år gamle schäfer som ble dagens store helt.

ABC News skriver at sju år gamle Molly var ute i hagen og lekte sammen med hunden Haus. Bestemoren til Molly sto og så på, men la plutselig merke til at Haus oppførte seg merkelig.Han hoppet fram og trakk seg tilbake tre ganger. Da hun fikk for å se hva som foregikk, så hun at det lå en klapperslange på bakken.

Familien var raskt på pletten med å få Haus fraktet til vetrinæren, og der ble det påvist ikke ett, men tre slangebitt. Dette er ifølge TV-kanalen uvanlig, da hunder vanligvis trekker seg unna etter å ha blitt bitt én gang. 

Mollys mor, Donya DeLuca, forteller at hun tror Haus reddet livet til datteren.- Dersom det hadde vært Molly som ble bitt, hun som er mye mindre, vet jeg ikke om hun hadde overlevd. Han (Haus) var villig til å ofre livet sitt for familien.

Som om ikke historien var hjertevarmende nok, ble Haus nylig et medlem av DeLuca-familien. De adopterte ham for bare to måneder siden.Medisinsk behandling av dyr er en kostbar affære, men etter at familien fortalte sin historie på crowdfunding-siden GoFundMe, har de samlet inn de nødvendige 15 000 dollarene på rekordtid. Det skriver Boston Globe.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer