Schjøtt-Pedersen etterlyser oljehjelp fra Erna

Karl Eirik Schjøtt-Pedersen forventer at Erna Solberg følger opp regjeringserklæringen, og ber om hjelp til å hente ut mer olje.

BEKYMRET:  Erna Solberg er bekymret for omstillingen i norsk økonomi, og ber oljebransjen være tålmodige når de nå etterlyser statlig hjelp for å utvinne mer av Norges eksisterende oljefelt. I går avsluttet hun sin tredagers valgkampåpning i Lofoten og Vesterålen, her er hun på kaia ved Å rorbuer ytterst i Lofoten.Foto: Øisten Norum Monsen
BEKYMRET: Erna Solberg er bekymret for omstillingen i norsk økonomi, og ber oljebransjen være tålmodige når de nå etterlyser statlig hjelp for å utvinne mer av Norges eksisterende oljefelt. I går avsluttet hun sin tredagers valgkampåpning i Lofoten og Vesterålen, her er hun på kaia ved Å rorbuer ytterst i Lofoten.Foto: Øisten Norum Monsen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BODØ (Dagbladet): - Vi forventer at regjeringen så snart som mulig følger opp punktet i regjeringsplattformen om endringer i petroleumsskattesystemet som kan øke utvinningsgraden, sier Karl Eirik Schjøtt-Pedersen, administrerende direktør i Norsk Olje og gass.

På dagens aktive oljefelt utvinnes om lag 47 prosent av oljen i snitt, og det er et betydelig potensial for økt utvinning fra feltene.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer