Schwarzenegger : - Gøy å være skurk

KÖLN (Dagbladet): - Det var på tide med en skurkerolle, sier Arnold Schwarzenegger. Han kommer rett fra europapremiere på «Batman & Robin» i hjembyen Graz. Byen æret sin store sønn ved å oppkalle et fotballstadion etter ham.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Alt er underholdning, så om jeg er skurken eller helten betyr ikke så mye. Men nå har jeg vært snill så lenge at det var godt med litt variasjon.

Arnold Schwarzenegger er en av verdens mest populære og best betalte skuespillere. 130 millioner dollar fikk han for rollen som Mr. Freeze.

- Jeg føler meg svært privilegert. I motsetning til mange av mine kolleger lever jeg et rolig familieliv ved siden av filmingen.

- Var det derfor du nektet å barbere hodet for rollen som Mr. Freeze?

- Jeg nektet ikke. Det var ingen som spurte! Men kona mi hadde nok blitt forbannet hvis jeg kom hjem uten hår.

- Ingen nazifilm

Mr. Freeze er den gale legen som leter etter en kur for å gjenopplive kona si, spilt av Vendela Kirsebom Thommessen. Han tåler ikke varme, og må bære et monstrum av en drakt for å holde seg nedkjølt.

- Det var et slitsomt kostyme, og vanskelig å bevege seg. Men det passer bra til rollen, for Mr. Freeze er en plaget mann. Og det var ikke vanskelig å se lidende ut i den drakten!

I filmen konspirerer Mr. Freeze med Poison Ivy (Uma Thurman), som bruker sitt dødelige kyss for å nå sitt mål; å utrydde menneskene slik at plantene kan ta over jorda. Sammen bestemmer de seg for først å ta Gotham City, og deretter resten av verden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer