Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Schwarzenegger støtter McCain

McCain styrkes mot Mitt Romney.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I natt har de republikanske presidentkandidatene vært i Los Angeles, på Reagen-biblioteket, til debatt i forkant av tirsdagens store primærvalg i mange amerikanske delstater.

Det er nå klart at Californias guvernør Arnold Schwarzenegger stiller seg bak John McCain som republikanernes presidentkandidat.

Ettersom nyheten ikke skulle ta fokuset bort fra debatten, vil Schwarzenegger kunngjøre sin støtte til McCain torsdag, under et felles besøk på et solenergianlegg i Los Angeles, bekrefter flere kilder overfor CNN.

Støtten fra den populære California-guvernøren styrker trolig McCains forsprang på rivalen Mitt Romney.

McCain vant  primærvalget i Florida tirsdag, og seiler opp som favoritt til å bli republikanernes presidentkandidat. Men Romney er også sterk i flere delstater, og resultatet er helt åpent.

New Yorks tidligere borgermester Rudy Giuliani kunngjorde onsdag at han trekker seg fra presidentkappløpet. Også han erklærte sin støtte til John McCain.

SAMMEN MED NANCY: Her sitter guvernøren sammen med Nancy Reagan under nattas debatt i Reagan-biblioteket i Los Angeles. Foto: Danny Moloshok/REUTERS
SAMMEN MED NANCY: Her sitter guvernøren sammen med Nancy Reagan under nattas debatt i Reagan-biblioteket i Los Angeles. Foto: Danny Moloshok/REUTERS Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media